True
Natuur.TV - TV kijken via internet, de beste Natuur tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

11-07-2024
NOS De Avondetappe
NOS De Avondetappe: Afl. 13

Live talkshow vanaf een locatie langs het parcours van de Tour de France. Aan tafel praten analisten en andere gasten na over de etappe en andere gebeurtenissen in de koers. Ook zijn er vaste rubrieken.



2Doc
2Doc: Afl. 48

Schrijver en podcastmaker Liesbeth Rasker was tien jaar oud toen haar moeder stierf. Ze onderzoekt de impact daarvan op haar leven. Ze leefde lang met de overtuiging 'mijn moeder is dood, maar dat is oké'. Die overtuiging bleek, zeker toen ze op volwassen leeftijd wederom een groot verdriet voor haar kiezen kreeg, beperkt houdbaar. Een documentaire over de dood, het verdriet, het verlangen dat allemaal uit de weg te gaan en wat er gebeurt als ontkennen niet langer gaat. Gesprekken met lotgenoten, familieleden en aanverwanten, en dozen vol herinneringen vormen de rode draad van de zoektocht..



OnsOranje
OnsOranje: OranjeLeeuwinnen prepare for 🇳🇱🇮🇹, special guests 🥰 & an intense battle! 🏓👀 | ALL ACCESS

Het Nederlands elftal bereidt zich in Zeist voor op de derde kwalificatieronde voor #WEURO2025. Neem hier een kijkje achter de schermen! Welkom op het officiële Youtube-kanaal van het Nederlands elftal! Hier kun je al je favoriete Oranje videos vinden, zoals Quizzes, highlights, All Access Oranje, achter de schermen-beelden, historische wedstrijden & meer! Abonneer je op het YouTube kanaal van Oranje! ➤ <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCpnmJcBhJqKIHFkKvgdkdMQ?sub_confirmation=1 Volg">Klik hier</a> OnsOranje ...op Instagram ➤ <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/onsoranje ...op">Klik hier</a> Facebook ➤ <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/onsoranje ...op">Klik hier</a> Twitter ➤<a target="_blank" href="https://www.twitter.com/onsoranje ...op">Klik hier</a> TikTok ➤ <a target="_blank" href="https://tiktok.com/@onsoranje">Klik hier</a>



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De Amerikaanse president Joe Biden ligt al een paar weken onder vuur na een moeizaam debat met de Republikeinse presidentskandidaat Trump. We spreken met een donateur van Biden en onze Amerika-correspondent Marieke de Vries praat ons bij over de laatste ontwikkelingen. * NAVO-hulp aan Oekraïne. We spraken met Douglas Jones, VS-staatssecretaris voor Europese zaken. * Het is deze maand drie jaar geleden dat Limburg te maken kreeg met hevige overstromingen. Nieuwsuur keert terug naar Limburg en spreekt met gedupeerde Limburgers en betrokkenen die de regio waterbestendig proberen te maken.



NOS Studio Fußball
NOS Studio Fußball: Afl. 46

Talkshow rond het EK Voetbal in Duitsland. Aan het woord komen analitici en wisselende gasten. De gesprekken worden gehouden rondom de avondwedstrijd.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 27

Directeur van Teylers Museum Marc de Beyer gaat in Singer Laren op zoek naar de kracht van oerkunstenaar Breitner. Met zijn gedurfde kleurgebruik en expressieve lijnen lapte de schilder bestaande conventies aan zijn laars. Hij vertrouwde erop dat het oog van de kijker afmaakt wat zijn penseel is begonnen.



Valkenburg in de Geul
Valkenburg in de Geul: Afl. 3

Kunstenaar Claudia Vollers en burgemeester Daan Prevoo spreken met Groningers. De lotgenoten delen hun ervaringen en kijken samen vooruit.



De Luizenmoeder
De luizenmoeder: Hannah's dochter Floor is jarig en wil Youandi niet uitnodigen. Het is aan Hannah e

Hannah's dochter Floor is jarig en wil Youandi niet uitnodigen. Het is aan Hannah en Kim om dat als volwassenen op te lossen. Dat moet vast lukken toch? Vooral onder de bezielende leiding van de knettergekke juf Ank. Ondertussen organiseert directeur Anton samen met Nancy een participatie avond.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 138

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Dertigers
Dertigers: Afl. 4

Laura wil een manier vinden om het geruzie tussen haar ouders op te lossen. Suus moet het nieuws aan Sam overbrengen over zijn blind date en de spanning tussen Ruben en Jonas loopt op.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 193

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



KvWeetjes
KvWeetjes: Afl. 9

Meer winst voor de kroegbaas, minder bier voor jou. In de horeca zijn tegenwoordig glazen in omloop die lijken op vaasjes, maar de inhoud van een fluitje hebben. Hoe zit dat en hoe herken je deze glazen?



Het klokhuis
Het Klokhuis: Zeilen is eigenlijk racen op het water; het zeil is de motor en de wind de benzine. Ja

Zeilen is eigelijk racen op het water; het zeil is de motor en de wind de benzine. Er bestaan veel verschillende soorten en maten zeilen. Sommige worden speciaal gemaakt voor wedstrijdboten, maar er zijn ook zeilen waarmee je goed lange afstanden kunt afleggen. Janouk is in een zeilmakerij en zoekt uit hoe die enorme zeilen gemaakt worden. Burt en Danny laten zien wat je allemaal nog meer met zeil kunt doen.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Hoe gaat het? spreekt presentator Fred Zuiderwijk spontaan mensen aan in de hal van het ziekenhuis en vraagt: hoe gaat het? En in het cultuurmagazine Route C deze keer: The GrooveBuzz. Naast rocken op het podium heeft deze band ook een maatschappelijke missie, geld inzamelen om muziek te brengen in het leven van anderen.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Job Is Een Vogel In Roblox!

😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming 👍LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic">Klik hier</a>



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 138

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 165

MH17 was doorbraak voor onderzoekscollectief Bellingcat, 10 jaar later vechten ze door: 'We gaan waar de waarheid ons leidt' * Nieuw rekenmodel helpt verloop van alzheimer te voorspellen, maar moeten we dat willen? * Victim blaming in zaak Ali B. ook schadelijk voor toekomstige zedenslachtoffers, zegt deskundige: 'Denken straks drie keer na over aangifte' * Server in Nederland speelt rol in verspreiding Russische desinformatie





Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Staatsschuld met Boris van de Ven: Waarom zien mensen die clownworld niet?

Haha BOOM! Boris is in the house. Samen met hem bespreek ik de staat van onze clownworld en de illusie waar we allemaal in leven. Egregores? Manifestatie? We gaan diep. Met een korreltje zout natuurlijk in deze aflevering van Staat's Schuld! Linkjes: V for Valentine: <a target="_blank" href="https://vforvalentine.com --- Deze">Klik hier</a> video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/register/ Wil">Klik hier</a> je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 139

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 139 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 11 juli, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Het verborgen eiland
Het Verborgen Eiland: Afl. 14

Isis schuilt, samen met het konijn, in een bunker voor de storm en regen. De andere kinderen zoeken Isis. Vader Maarten en moeder Femke schuilen onder een boom voor de storm. Plotseling hebben de telefoons van Maarten en Bo weer bereik. Ze bellen elkaar onmiddellijk.



Gio
Gio: HET GRIEKSE VLIEGVELD GAAT LOS VOOR ORANJE! WE DACHTEN TE WINNEN!😂🎉

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.





vThorben
vThorben: Nieuwe INWONER In BLOEMBURG!

Bedankt voor het kijken naar Nieuwe INWONER In BLOEMBURG! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @PattoYT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Nienke Plas
Nu al lekkage in het nieuwe huis... #388 By Nienke Plas

100 jaar is er verbouwd aan ons huis en dan TOCH nattigheid. Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



EnzoKnol
EnzoKnol: IK HEB EEN MUIZENPLAAG IN MIJN STUDIO!! #3936 $ #3937

Knolpower kledinglijn ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/Knolpowerkleding Vorige">Klik hier</a> video: <a target="_blank" href="https://youtu.be/0E4dJGJuHOQ Abonneer">Klik hier</a> op dit kanaal: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube ▬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol ▬ Volg">Klik hier</a> me op: Instagram: <a target="_blank" href="http://bit.ly/InstagramEnzoKnol ▬ ⇩">Klik hier</a> Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2601--2800 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2401-2600 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2201-2400 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2001-2200 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/1801-2000 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1601-1800 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1401-1600 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1201--1400 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1001-1200 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog801-1000 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs601-800 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs401-600 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog201-400 ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs1-200 ↪">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 3: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-3 ↪">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 2: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen2 ↪">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 1: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-1 ↪">Klik hier</a> Minecraft mini games: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Minecraftminigames ↪">Klik hier</a> EnzoKnol Meetings: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolTour #knolpower Dikke">Klik hier</a> vette peace ✌



AFC Ajax
AFC Ajax: Pre-season in progress! ⏳ | Ajax trains in preparation for the upcoming game! 🫡

Na de 4-0-winst tegen STVV maken de Ajacieden zich op om het op te nemen tegen het Schotse Rangers FC. De derde oefenwedstrijd van de voorbereiding wordt zaterdag om 16:00 uur afgetrapt. Neem een kijkje bij de training van donderdagochtend, waarin diverse positiespellen centraal stonden. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



NOS Tour de France
NOS Tour de France: Afl. 14

Liveverslag van de 12e etappe. Een rit over 204 km van Aurillac naar Villeneuve-sur-Lot.



Hoelahoep
Hoelahoep: Vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar

Hoela ontdekt dat Hoep kippen heeft. Boer Hoep is er erg trots op. En ook op de koeien waar hij even op moet passen. Boer Hoep heeft vast verse eieren, denkt Hoela. Maar Hoep lacht zich slap: wat hebben eieren nou met kippen te maken?





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 98

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: LUCiUS iS JARiG! ALWEER 3 JAAR! *BESTE CADEAU OOiT!* 🏎️ | Bellinga Vlog #3195

Tot 13 Juli 2024 Film Premiere! Bestel hier je stoel : <a target="_blank" href="http://kinepolis.nl/bellinga">Klik hier</a> DeBellinga's Pretpark Op Stelten Bioscoop Film Trailer : <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=ahEy-APcOn4&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=17 ‘ VIVA">Klik hier</a> (Olé Olé Olé)’ ☀️ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=o87jzv-2jM4&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=201">Klik hier</a> “WELKOM BiJ DE SHOW” 💃 - Lucilla Bellinga [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jnqRRA5qfk8&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=20">Klik hier</a> BEETJE GEK... 🤪 - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vRLWRv4FJuI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=1 ABONNEER">Klik hier</a> GRATIS OP ONZE KANALEN! ► <a target="_blank" href="http://FamilieVloggers.nl">Klik hier</a> or <a target="_blank" href="http://FamilyVloggers.com DE">Klik hier</a> BELLiNGA'S SHORTS <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCdGZMmaaeuXiTujE6ZZLzPw KIDS">Klik hier</a> KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LuanBellinga Lucilla">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LucillaBellinga Luxy">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://youtube.com/LuxyBellinga Lucius">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCrWdeJD9-k4MRZ8_oKXX6cQ https://www.instagram.com/fara_bellinga https://www.instagram.com/daniel_bellinga https://www.instagram.com/de_bellingas_kids_official/ https://www.instagram.com/luanbellinga_12 https://www.instagram.com/lucillabellinga_15 https://www.instagram.com/luxybellinga_18 https://www.instagram.com/luciusbellinga KERST">Klik hier</a> VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UWEF_ZW5gIo&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=32">Klik hier</a> “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dwUw9unvDLM&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=16 100K">Klik hier</a> & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=77Ml88_qodg&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=30">Klik hier</a> " 1000 ZONNESTRALEN " <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qXMq3NKmjCs&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=29">Klik hier</a> " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7jXlaqTSIig&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=24">Klik hier</a> “IJSJES" - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iUojneKmWKw&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=15">Klik hier</a> “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=9p2jLLdYHKQ&list=PLuTRZZSx7-QARFODhSX3AaE_xUR8Xck1u&index=1 "">Klik hier</a> De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=OvdcGydXiDQ&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=15 Huis">Klik hier</a> Op Stelten Film: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=RU4dfGL9K_0 "HUiS">Klik hier</a> OP STELTEN" De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=u-lXEHtbevg&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=5">Klik hier</a> “FIËSTA” - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=HBB_1PJwB2c&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=2">Klik hier</a> “DANSEN” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dX2W1IY1OsY&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=10 “MODESHOW”">Klik hier</a> - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=q79YkMYUmWc&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=9">Klik hier</a> KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=1RjizzvHjr0&list=PL8F-O8OfidReKKBqzob-9jJGoXS83qq6W&index=26">Klik hier</a> MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=6-hlkG4sgKQ&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=8">Klik hier</a> HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iAw1LyuzEu8&list=PLuTRZZSx7-QCLtMVJkl6iDeJ7Oz586X5s&index=11 "HERRiE"">Klik hier</a> - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=YVsVQINBVRI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=9">Klik hier</a> SAMEN DE WERELD AAN <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=XcRrK3zmLFk&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=4">Klik hier</a> iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=nEpNInueDbc&list=PLRmV9fq8_3w7CPjNFOtt8JGgICpw8_Co4&index=10">Klik hier</a> PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vQPSDzlYO9o BELLiNGA">Klik hier</a> BOEK: <a target="_blank" href="http://tidd.ly/4c227001">Klik hier</a> BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLuTRZZSx7-QBM6piYOIGdVj7amABRkxXF">Klik hier</a> COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=3ebrY1ydz7s&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=6 KADOOTJES">Klik hier</a> VAN SiNT - <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jhru3J-aNoA&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=6 DUiMPJE">Klik hier</a> OMHOOG <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7YUwIcMyjyI&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=4 1e">Klik hier</a> vlog: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=NYmqAznvnKQ De">Klik hier</a> Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines *Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 192

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 138

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.