True
Natuur.TV - TV kijken via internet, de beste Natuur tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

15-07-2024
OnsOranje
OnsOranje: ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ vs. ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น, public training ๐Ÿฆ & #NORNED preps! ๐Ÿ”ฅ | ALL ACCESS LEEUWINNEN

Welkom op het officiële Youtube-kanaal van het Nederlands elftal! Hier kun je al je favoriete Oranje videos vinden, zoals Quizzes, highlights, All Access Oranje, achter de schermen-beelden, historische wedstrijden & meer! Abonneer je op het YouTube kanaal van Oranje! โžค <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCpnmJcBhJqKIHFkKvgdkdMQ?sub_confirmation=1 Volg">Klik hier</a> OnsOranje ...op Instagram โžค <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/onsoranje ...op">Klik hier</a> Facebook โžค <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/onsoranje ...op">Klik hier</a> Twitter โžค<a target="_blank" href="https://www.twitter.com/onsoranje ...op">Klik hier</a> TikTok โžค <a target="_blank" href="https://tiktok.com/@onsoranje">Klik hier</a>



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 197 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 15 juli, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



De echo van MH17
De echo van MH17: 17 Juli 2014 wordt vlucht MH17 neergeschoten. Alle 298 inzittenden komen om. Nabes

Donderdag 17 Juli 2014. Een zonovergoten vakantiedag. Passagiers van vlucht MH17 vertrekken vanaf Schiphol, op weg naar Maleisië. Drie uur later wordt het toestel boven de Oekraïne uit de lucht geschoten. Alle 298 inzittenden komen om het leven. Nabestaanden beschrijven de shock en het ongeloof van de eerste dagen: wie zat aan boord? Waar zijn onze geliefden? Belangrijker nog: wanneer komen ze thuis? Ook aan het woord komen de mensen die achter de schermen hard aan de repatriëring werken. Het lukt een klein, Nederlands team om de lichamen veilig te stellen. Zes dagen na de ramp komen de slachtoffers eindelijk thuis.



NOS De Avondetappe
NOS De Avondetappe: Afl. 17

Live talkshow vanaf een locatie langs het parcours van de Tour de France. Aan tafel praten analisten en andere gasten na over de etappe en andere gebeurtenissen in de koers. Ook zijn er vaste rubrieken.





De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 1 van De Oranjezomer uit seizoen 4 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 15 juli, 21:35 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Het laatste nieuws over de aanslag op Trump. Amerika-correspondent Rudy Bouma is ter plaatse bespreekt het laatste nieuws. En wat zijn de gevolgen van de aanslag op Trump op de campagne van de presidentsverkiezingen in Amerika? We bespreken het in de studio met voormalig Amerika-correspondent Casper Thomas. * Republikeinse conventie van start.





De Battle naar Parijs
De Battle naar Parijs: Afl. 2

Documentaireserie over de strijd van de Nederlandse break-atleten voor een plaats op de Olympische Spelen. We gaan terug naar de oorsprong van deze relatief nieuwe danssport en zien hoe 'breaking' zich als cultuur heeft ontwikkeld in het Nederlandse cultuurlandschap.



Het gevoel van de vierdaagse
Het gevoel van de Vierdaagse: Afl. 1

Aan de vooravond van de 106e editie van de Vierdaagse in Nijmegen neemt Fons de Poel afscheid van Het gevoel van de Vierdaagse. Met bewondering voor de prestatie van die tienduizenden wandelaars, maar ook met een knipoog blikt hij terug op markante momenten uit de afgelopen twintig jaar: de extreme hitte, afgelastingen, corona, bijzondere verhalen van wandelaars.



MAX vakantieman
MAX vakantieman: Afl. 2

Waar heb je recht op als de verwachtingen van je accommodatie hoog zijn door de foto's die je vooraf hebt gezien, maar je verblijf in werkelijkheid flink teleurstelt? * Er vinden in het buitenland regelmatig ongelukken plaats waarbij Nederlandse vakantiegangers betrokken zijn. Hoe en wanneer kan het Ministerie van Buitenlandse Zaken bijstand bieden? * Britt en Saco de Boer krijgen tijdens hun reis in Zuid-Afrika een ongeluk met hun huurauto. Zijn ze aansprakelijk? * Waarom moeten alleenstaanden vaak meer betalen voor hun vakantie? * Verslaggever Phi Nguyen duikt de stacaravan in. * De Mystery Guest inspecteert een hotel in Kopenhagen.



Sportlab Sedoc
Sportlab Sedoc: Afl. 3

Karolien heeft een zware griep opgelopen tijdens een trainingskamp en wordt getest op de ergometer. Ze moet tot het uiterste gaan om goed te kunnen zien hoe ze er fysiek voorstaat. In Stellenbosch traint Terrence keihard door. Naast Gregory is zijn vriendin Lieke Klaver ook van de partij. Ook richting de Spelen van Parijs gaat hij weer door stormachtige tijden omdat in december zijn zusje overlijdt op Curaçao. Voor Tom is het erop of eronder. Hij moet samen met zijn ploeggenoot één en twee worden op de belangrijkste wedstrijd van het jaar in Eindhoven. Zijn ouders staan samen met Gregory aan de kant om te supporten.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 140

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



De Luizenmoeder
De luizenmoeder: Juf Ank geeft op basisschool De Klimop een eigen invulling aan het thema Lentekrieb

Juf Ank geeft op basisschool De Klimop een eigen invulling aan het thema Lentekriebels. De ouders van groep drie zijn het hier niet mee eens. Directeur Anton draagt hulpouder Nancy op een nieuw lespakket samen te stellen. Moeder Hannah wordt op het schoolplein geconfronteerd met haar ex.



Alles op tafel
Alles op tafel: Afl. 1

We vragen ons af of je nog wel verantwoord tonijn kunt eten. Is die vis nou met uitsterven bedreigd? Hoe kan het dat je nog steeds blikjes tonijn in de supermarkt vindt? En bestaat er zoiets als een verantwoorde snack? We ontdekken dat groentechips veel van het gevaarlijke acrylamide bevat en Ramon maakt voor Marijn een stevig tussendoortje.







NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 197

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: ๐Ÿ”ฅ ๐‘ฎ๐’“๐’†๐’‚๐’• ๐’•๐’ ๐’‰๐’‚๐’—๐’† ๐’š๐’๐’–, ๐‘ฑ๐’†๐’“๐’๐’†๐’! | Transfer

Bekijk hier het interview met Jeroen Zoet die transfervrij overkomt van Spezia Calcio. โœ… Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=aztv โœ">Klik hier</a> Volg AZ ook via: ๐Ÿ“ฒ Facebook | <a target="_blank" href="http://www.facebook.com/azalkmaar ๐Ÿ“ฒ">Klik hier</a> Twitter | <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/azalkmaar ๐Ÿ“ฒ">Klik hier</a> Instagram | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaar ๐Ÿ“ฒ">Klik hier</a> TikTok | <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@azalkmaar ๐Ÿ“ฒ">Klik hier</a> AZ Vrouwen | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaarv">Klik hier</a>





Het klokhuis
Het Klokhuis: Leonoor gaat met haar BFF een stedentripje maken, maar gaat ze echt wel met de trein?

Leonoor gaat met haar BFF een stedentripje maken, maar gaat ze echt wel met de trein? Intussen is Wouter volop aan het omdenken. In Doen Ze Dat Zo?! de bagagerobot. Wanneer schrijf je 'hé' en wanneer schrijf je 'hè'?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 140

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 168

Wat is het effect op de aanstaande verkiezingen? * Toenemende polarisatie en de rol van de media * Hoe zat het met de beveiliging? * Het laatste nieuws vanuit de Verenigde Staten



FORMULA 1
FORMULA 1: "This Is SO Exciting!" | Emilia Clarke Takes On A Silverstone Hot Lap! | F1 Pirelli Hot L

Sam Bird takes Game of Thrones actress Emilia Clarke for an incredible hot lap around the track at Silverstone. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Willem Engel en Jeroen Pols - Weekoverzicht #28 2024

Bekijk de hele uitzending via: <a target="_blank" href="https://www.dfacto.nu/afleveringen/we... De">Klik hier</a> oorlogszucht van het Rutte V/Schoof I regime & Europese verkiezingsmanipulatie? Deze week in het Weekoverzicht bespreken Jeroen en Willem de agressieve houding van het Rutte V/Schoof I regime en de manipulatie van de Europese verkiezingen, waarbij echte vrijheidsstrijders opzij zijn gezet. Ook belichten ze een baanbrekende uitspraak uit Ontario over de invasiviteit van PCR-tests. Daarnaast komt de zorgwekkende ontwikkelingsachterstand bij peuters door de COVID-19-maatregelen aan bod. Een aflevering vol belangrijke inzichten en analyses die je niet mag missen! Altijd als eerste op de hoogte wanneer de nieuwe uitzending klaarstaat? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! <a target="_blank" href="https://www.dfacto.nu/subscribe --- Deze">Klik hier</a> video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/register/ Wil">Klik hier</a> je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Het verborgen eiland
Het Verborgen Eiland: Afl. 16

Jip en Bo zoeken Isis en zien haar zitten met een vreemde man. Precies op het moment dat Ritsaert en Isis afscheid nemen van elkaar, wil Jip de man overmeesteren. Stagiair Michiel is nieuwsgierig naar wat schipper Arend heeft gedaan, maar Arend doet geheimzinnig. Michiel gaat staken.



Gio
Gio: OP BEZOEK BIJ NATHAN! ZIT JE NOU TE FLIRTEN MET HAAR?๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ณ

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 1

Speciale uitzending waarin we terugkijken op het leven van Peter R. de Vries en wat hij betekende voor Nederland. We bespreken de totstandkoming van het herdenkingsmonument. Te gast zijn burgemeester Femke Halsema, Anja Dubois en programmamaker/journalist en tevens goede vriend Kees van der Spek.





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 182

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



AFC Ajax
AFC Ajax: Bertrand Traoré is back! โšช๐Ÿ”ดโšช 'I have unfinished business at Ajax' ๐Ÿ˜ˆ | First interview

Bertrand Traoré is terug bij Ajax. De 28-jarige aanvaller tekent in Amsterdam een contract voor twee seizoenen. Wij spreken hem over zijn keuze voor Ajax en zijn ambities voor het komende seizoen. #bertrandtraore โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe โ–บFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



vThorben
vThorben: 0,09% KANS DAT JE DIT KRIJGT! (30 MEGA BOXEN)

Bedankt voor het kijken naar 0,09% KANS DAT JE DIT KRIJGT! (30 MEGA BOXEN) Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Nienke Plas
Gezond, gelukkig en gezellig met mijn gezin! #389 By Nienke Plas

Ben gezegend maar ook GESLOOPT ๐Ÿคฃ Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



EnzoKnol
EnzoKnol: #3944 & #3945

Knolpower kledinglijn โžœ <a target="_blank" href="http://bit.ly/Knolpowerkleding Vorige">Klik hier</a> video: <a target="_blank" href="https://youtu.be/_BmkKd1v_HI Abonneer">Klik hier</a> op dit kanaal: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden โžœ <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube โ–ฌ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol โ–ฌ Volg">Klik hier</a> me op: Instagram: <a target="_blank" href="http://bit.ly/InstagramEnzoKnol โ–ฌ โ‡ฉ">Klik hier</a> Alle afspeellijsten โ‡ฉ โ†ช EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2601--2800 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2401-2600 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2201-2400 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2001-2200 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/1801-2000 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1601-1800 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1401-1600 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1201--1400 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1001-1200 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog801-1000 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs601-800 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs401-600 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog201-400 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs1-200 โ†ช">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 3: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-3 โ†ช">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 2: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen2 โ†ช">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 1: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-1 โ†ช">Klik hier</a> Minecraft mini games: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Minecraftminigames โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Meetings: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolTour #knolpower Dikke">Klik hier</a> vette peace โœŒ



Monument voor Peter R. de Vries
Monument voor Peter R. de Vries: Afl. 1

Exact drie jaar na het overlijden van Peter R. de Vries wordt op het Amsterdamse Leidseplein het herdenkingsmonument 'Tegen alle stromen in' onthuld ter nagedachtenis aan de misdaadverslaggever. Het monument draagt onder meer de waarden rechtvaardigheid en strijdvaardigheid uit, een boodschap waarin velen zich nu en in de toekomst zullen herkennen.



Historisch Bewijs
Historisch bewijs: Het team doet onderzoek naar de vermeende verfzakjes van Rembrandt uit de collect

Het team doet onderzoek naar de vermeende verfzakjes van Rembrandt uit de collectie van Jan Six. Als deze echt zijn, is het wereldnieuws: er is nooit iets van zijn schildermateriaal teruggevonden. Robert van Langh krijgt de unieke kans om met de verfzakjes naar een deeltjesversneller in Hamburg te gaan, een zeer innovatief onderzoeksmiddel. Met de intense straling kan hele gedetailleerde informatie over de samenstelling verkregen worden. Kunnen de zakjes aan de hand van die informatie aan Rembrandt gelinkt worden?





FORMULA 1
FORMULA 1: Mercedes To Win Again? Another McLaren Chance? | 2024 Hungarian GP Preview | F1 Nation Po

Tom Clarkson and Damon Hill are joined by Mercedes Engineering Director, Andrew Shovlin, for F1 Nation’s preview of the 2024 Hungarian Grand Prix. Mercedes are on a roll. They’ve won back-to-back races for the first time since 2021. Will they make it three in a row in Budapest, or will Red Bull, McLaren or Ferrari take another win in this unpredictable season? Andrew talks about the celebrations after Lewis Hamilton’s sensational win at Silverstone and why the seven-time World Champion was back to his very best, how much scope Mercedes have to continue getting better in 2024, whether they’ll be in the mix for victory again this weekend and why the Hungaroring represents a big test for their car. Also on the agenda: have Red Bull reached their peak of development under the current regulations? And what have McLaren learned from missed opportunities in the last four races? For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Zappelin Mini's
Zappelin Mini's: Twee handen laten, met materialen waar je makkelijk aan komt, zien hoe je een beken

Twee handen laten, met materialen waar je makkelijk aan komt, zien hoe je een bekend Zappelin-figuur namaakt: van Bobbie de Aap tot Zappie. Met het stappenplan op zappelin.nl kunnen kinderen zelf aan de slag.



Hoelahoep
Hoelahoep: Vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar

Hoela en Hoep doen verstoppertje. Maar Hoela wil niet meer met Hoep spelen omdat hij niet tegen zijn verlies kan. Hoela slaat met een stok tegen een schoen aan. Zo moet dat niet, zegt Hoep, dat moet met een bal. Dat heet 'golfen'. Golven? Leuk, Hoela wil wel zwemmen. Maar Hoep bedoelt mini-golf: op een baan met een stok en een bal. En gelukkig weten de kinderen wel hoe een mini-golfbaan er uitziet.



Gort over de Grens
Gort over de Grens: Wijnboer Ilja Gort reist door Baskenland in Spanje met zijn eigenzinnige Basken.

Wijnboer Ilja Gort reist door Baskenland in Spanje met zijn eigenzinnige Basken. Hij leert zout delven in Salinas de Añana, zoals de Romeinen het daar al deden. In San Sebastian eet hij de 'sterren van de hemel' aan pintxos. En in Getaria krijgt hij vis geserveerd zoals de Baskische vissers dat vroeger thuis aten.



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | A friendly between two champs ๐Ÿ™Œ

The highlights of PSV - Club Brugge. โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m โ–บTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) โ–บFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: AZ - Excelsior | Highlights

Bekijk hier de hoogtepunten van het duel met Excelsior van zaterdag 13 juli 2024. โœ… Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=aztv โœ">Klik hier</a> Volg AZ ook via: ๐Ÿ“ฒ Facebook | <a target="_blank" href="http://www.facebook.com/azalkmaar ๐Ÿ“ฒ">Klik hier</a> Twitter | <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/azalkmaar ๐Ÿ“ฒ">Klik hier</a> Instagram | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaar ๐Ÿ“ฒ">Klik hier</a> TikTok | <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@azalkmaar ๐Ÿ“ฒ">Klik hier</a> AZ Vrouwen | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaarv">Klik hier</a>





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 7

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



Rubble & Crew
Rubble & Crew: Afl. 7

De Chili Kokkerel van de stad komt in gevaar wanneer het dak van het stadhuis dreigt in te storten.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 196

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



Ziggo Sport racing


NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 28

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.