True
Natuur.TV - TV kijken via internet, de beste Natuur tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

11-09-2024
Bar Laat
Bar Laat: Afl. 11

Hans Vijlbrief is winnaar van de PrinsjesPrijs, die ieder jaar naar een politicus gaat die heeft bijgedragen aan het gezag van de Nederlandse parlementaire democratie. * Over de kritiek op de serie Een van Ons, over de moord op Marianne Vaatstra. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman schuift aan, samen met Peter Middendorp, die twee romans schreef geïnspireerd op deze zaak. * Martin van Waardenberg en Leny Breederveld ondernemen in De Terugreis nog één laatste autoreis naar Spanje. Deze film is gekozen als Nederlandse Oscarinzending. * De band Racoon brengt op 4 oktober een nieuw Engelstalig album uit: It is what it is. Een voorproefje.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 255 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 11 september, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Vaarwel Vaderland
Vaarwel Vaderland: Afl. 2

Sommigen volgen hun dromen, anderen kwamen uit noodzaak. Eén ding hebben zij gemeen: ze verlaten allemaal hun vaderland. Hoe vinden de migranten hun draai, hoe ervaren ze het nieuwe land? Hoe houden ze contact met hun vaderland? En voelen ze zich ooit wel echt thuis?



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 7

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 18 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 11 september, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

NSC-leider Pieter Omtzigt doet tijdelijk een stap terug, meldt hij in een bericht op X. Om gezondheidsredenen werkt hij de komende weken meer op de achtergrond en even minder in de spotlight. Het laatste nieuws. * Nederland doet volgens de VN te weinig om de deelname van gehandicapten aan de samenleving te bevorderen. * De Democratische presidentskandidaat Kamala Harris wordt gezien als de winnaar van het debat tussen haar en Republikein Donald Trump. Een analyse van het debat met voormalig Amerika-correspondent Casper Thomas. * De kunstsector vreest kaalslag. Te gast: Cathelijne Broers, directeur van het Cultuurfonds.



Tieners tegen kwalen
Tieners tegen kwalen: Afl. 5

De vijfde week van het experiment staat in het teken van bewegen. Een thema dat voor beide leeftijdsgroepen heel belangrijk is, maar niet per se met gejuich wordt ontvangen.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 32

Directeur van Museum Voorlinden Suzanne Swarts bekijkt in Landhuis Oud Amelisweerd de solotentoonstelling van de Britse kunstenaar Rory Pilgrim. De films, tekeningen en installaties van Pilgrim zoeken de verbinding tussen mensen onderling en tussen mens en natuur.



Trap Er Niet Influencer?!
Trap Er Niet Influencer?!: Afl. 1

Andrew Tate en z'n Nederlandse volgelingen roepen mannen op om 'echte' mannen te worden, terwijl ze vrouwen devalueren. Is dit de oplossing? Testosteronboost of onzin? Wij onderzoeken de claims.



Van onschatbare waarde
Van onschatbare waarde: Afl. 2

Is het een echte? Ja, een échte Tiffany-lamp. De lamp is 40.000 euro waard, denkt Barbara. Gaat ze dit bedrag ontvangen voor haar en haar zus? Alle experts hebben duidelijk interesse in deze klassieker.



Steenrijk, straatarm
Steenrijk, Straatarm

Claudia heeft een luxe woonboot in Amsterdam, maar verblijft meestal in haar woning op Ibiza. Ze heeft een goedlopend zorgbedrijf en helpt haar cliënten bij het doorbreken van verslavende relaties en afhankelijkheidspatronen. Dochter Aaliyah (17) heeft een eigen kledingmerk en maakt furore als DJ Lia. De twee besteden veel aandacht aan hun mentale en fysieke welzijn en genieten volop van het mediterrane leven. In Helmond is al deze luxe ver te zoeken. Angela en haar zoons Cendjero en Mendjo moeten rondkomen van honderd euro per week. Angela werd mishandeld door haar ex-partners en belandde in een wereld van drank en drugs, waardoor haar zoons uit huis werden geplaatst. Inmiddels is ze vijf jaar clean en wonen haar kinderen weer thuis. Nu ook haar schulden zijn afgelost, wil ze haar leven een nieuwe wending geven. Weet Angela haar trauma's achter zich te laten op het magische Ibiza? En weten Claudia en Aaliyah zich te redden met slechts een fractie van hun gebruikelijke weekbudget?



De Wapenroute
De Wapenroute: Afl. 1

Cineast Theo van Gogh werd neergeschoten op straat en zijn keel werd doorgesneden. De HS95, die de moordenaar gebruikte, was een Kroatisch pistool en blijkt onderdeel te zijn geweest van een grote verdwenen partij wapens. Sinan Can volgt het spoor van deze grote verloren partij, die via verschillende omwegen in Europa is beland. Al snel worden Tsjetsjenen aangewezen als leverancier van het wapen. Na ruim twintig jaar gaat Sinan op zoek naar de man, die antwoord kan geven op de vraag wie het wapen aan Mohammed B. heeft geleverd.



Vrouwen die Varen
Vrouwen die Varen: Afl. 3

Gerrie patrouilleert op de Zeeuwse wateren op zoek naar actie. Door de mist vaart Dirkje haar schip terug naar Kerkdriel. Kelly trotseert een woeste open zee. Joke pendelt al jaren op het Amsterdamse water. Feestende studenten bezorgen Jenny een onrustige avond. Ook laat ze als BABS een stel in het huwelijksbootje stappen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 182

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 43

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



De rijles
De rijles: Afl. 3

De 62-jarige Mirjam uit Gorinchem gaat voor het allereerst achter het stuur zitten. Na de dood van haar man, is een rijbewijs voor deze levenslustige pleegmoeder een must. Op Urk is het de grote dag voor Rose, zij gaat afrijden. Voor deze jonge Syrische vluchtelinge hangt er heel veel af van haar rijexamen. Milou raakte bij een trampoline sprong verlamd. Ze kreeg te horen dat ze nooit meer iets zou kunnen, maar zit inmiddels voor haar veertiende rijles achter het stuur. En de stoere Rotterdammer Danny krijgt de non-binaire Ruben in de lesauto.



MasterChef Australiรซ
MasterChef Australië

De deelnemers splitsen zich in groepjes van drie. Ze kiezen een van hen om het team te vertegenwoordigen en te koken tijdens de eerste ronde van de immuniteitsuitdaging. Ze moeten koken met de ingrediënten die onder de cloches liggen. Het team van de kok die het beste gerecht maakt, gaat door naar de tweede ronde, waar de drie kandidaten een barbecuegerecht maken om immuniteit te verdienen.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 65

Ashley en Jozef wonen met hun kinderen in een monument in Veere. Het huis was vroeger een botenwinkel met werkplaats. Toen ze het kochten was alles wit geschilderd, nu vind je maar liefst 20 kleuren in het huis terug. * Chef-kok Ramon maakt goi cuon: verse Vietnamese springrolls met traditionele nuoc cham als dipsaus. Gezond, fris en boordevol smaak. Lekker als lunch, brunch, diner of bij de borrel. * Boswachter Marieke is in de Alblasserwaard, waar het rammeltijd is voor de hazen. De tijd voor hazen om te paren. De mannetjeshazen vechten dan om het hart van een vrouwtje en dat kan er behoorlijk wild aan toe gaan.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: IK VERANDER NAAR SLIJM in ROBLOX!

Heb jij altijd al slijm willen zijn? In deze nieuwe obby kan dat! Maar dat betekent nog niet dat het makkelijk is. Ik probeer deze obby te verslaan. Kijk je mee? ๐˜ฝ๐™€๐™Ž๐™๐™€๐™‡ ๐™ข๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ ๐™—๐™ค๐™š๐™  ๐™ˆ๐™„๐™‡๐˜ผ ๐™š๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™ˆ๐˜ผ๐™‚๐™„๐™Ž๐˜พ๐™ƒ๐™€ ๐˜ฟ๐™๐™Š๐™ˆ๐™€๐™‰๐™‘๐˜ผ๐™‰๐™‚๐™€๐™ โžญ <a target="_blank" href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1358498&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fmila-en-de-magische-dromenvanger%2F9300000168513624%2F&name=Mila%20en%20de%20magische%20dromenvanger%20(limited%20glow ↑">Klik hier</a> ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ๐™ค๐™ซ๐™š๐™ง ๐™๐™š๐™ฉ ๐™—๐™ค๐™š๐™  » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » Het boek is NU beschikbaar โ‹† Snapchat: meisje.djamila โ‹† TikTok: DjamilaLy โ‹† Insta: @MeisjeDjamila * <a target="_blank" href="http://www.djamilaonline.nl โžญ">Klik hier</a> Iedere ๐™‘๐™๐™„๐™…๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚, ๐™’๐™Š๐™€๐™‰๐™Ž๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚ en ๐™•๐™Š๐™‰๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚ een nieuwe video op mijn kanaal ๐™™๐™ž๐™จ๐™˜๐™ก๐™–๐™ž๐™ข๐™š๐™ง Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check <a target="_blank" href="https://desocialcode.nl">Klik hier</a> voor meer info.



Eva
Eva: Afl. 7

NSC-leider Pieter Omtzigt trekt zich tijdelijk terug uit de politiek. Vlak voor een beladen politieke week met Prinsjesdag en de Algemene Beschouwingen liet hij vandaag via een bericht op X weten voorlopig afwezig te zijn. NOS-verslaggever Marleen de Rooy, hoofdredacteur van Vrij Nederland Sander Heijne en Jort Kelder reageren op dit nieuws. * Het was hét debat van het jaar: Trump en Harris stonden voor het eerst tegenover elkaar. We praten na met Laila Frank, Jort Kelder en Coks Donders. * De mannen van Clouseau zijn dit jaar veertig jaar bij elkaar. Hoe hebben ze dat gedaan? En natuurlijk spelen ze een van hun grootste hits.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 255

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Bij Bram en Rianka valt het gesprek vaak stil, maar daar hebben ze zelf geen probleem mee. Met pijl een boog is Bram niet zo sterk, maar vindt Rianka zijn complimentjes wel een schot in de roos? Medium Jasmin ontmoet Arnold, over wie ze al een voorspellende droom heeft gehad.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4740

Je kan ze van de buitenkant misschien niet zien maar je gebruikt ze elke dag: je spieren. We hebben meer dan 600 spieren in ons lichaam. We gebruiken spieren om een marathon te rennen, om de boodschappen te tillen of om te kunnen lachen. Maar wat zijn spieren? En hoe kunnen we ze trainen? Janouk en Nizar zoeken het uit. Debbie zegt dat ze last heeft van spierpijn, maar Lara vertrouwt het niet.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 218

Ongelukken op onbewaakte spoorwegovergangen met goederentreinen * NSC wil nicotinevrije generatie wettelijk afdwingen * NSC-leider Pieter Omtzigt doet tijdelijk stap terug * Terugblik eerste debat tussen presidentskandidaten Harris en Trump



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 107

Boswachter Ine Nijveld en ecoloog Jesse Schuitemaker nemen je mee naar de Sallandse Heuvelrug. En in Roeg! deze keer: de invasieve exoten. Er zijn planten in Drenthe die met man en macht worden bestreden. De Japanse duizendknoop is er een van. Naast natuurgebieden bedreigen ze de inheemse flora en fauna.



De Faker
De Faker: Afl. 13

Steven Kazàn gaat langs bij de familie Huisraad die vakantie viert in een brandweerauto! Lukt het Steven om de score van zijn team op te krikken of gaat zijn punt in vlammen op?



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: De omgekeerde wereld - een gesprek met Mark Gober

Mark Gober gaf zijn carrière als financieel specialist bij een grote zakenbank in New York op toen hij ontdekte dat veel van wat ons wordt verteld – of het nou gaat om wetenschap, gezondheid of politiek – niet strookt met de werkelijkheid. In zes jaar tijd schreef hij een serie van zeven boeken, ‘An end to upside down thinking’, ‘An end to upside down living’, ‘An end to upside down contact’, ‘An end to the upside down Reset’, ‘An end to upside down medicine’, ‘An end to upside down liberty’, ‘An end to upside down cosmology’. Twee van zijn boeken zijn vertaald in het Nederlands en uitgegeven door Succesboeken onder de titel ‘Een einde aan de omgekeerde wereld van geneeskunde’, en meest recentelijk, ‘Een einde aan de omgekeerde wereld van vrijheid’. In een diepgaand interview met Karel Beckman, hoofdredacteur van De Andere Krant en auteur van twee ‘libertarische’ boeken (‘De democratie voorbij’, ‘De staat voorbij’), betoogt hij dat een vrije wereld, zonder de staat, te bereiken is door een hoger spiritueel bewustzijn. Gober gaat in dit belangwekkende gesprek geen enkel taboe uit de weg. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!





NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 182

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Stefan Jurriens (StukTV) foute dubbelleven: 'Hij heeft mij kapot gemaakt'

Stefan Jurriens heeft jarenlang een dubbelleven gehad, Jan Roos en Dennis Schouten ontmaskeren hem. Stefan de vries heeft een nieuwe vriendin en de heren bellen met de Linda Meiden. Steun RoddelPraat en pak de extra en de reportage: <a target="_blank" href="https://roddelpraat.backme.org Cultheld,">Klik hier</a> het nieuwe voetbal-kledingmerk van Dennis: <a target="_blank" href="https://cultheld.nl Tot">Klik hier</a> volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Brugklas
Brugklas: Afl. 8

Ramses trekt het niet als zijn vader het idee krijgt dat Jade een slechte invloed op hem heeft.



Gio
Gio: DIT IS DAN ECHT DE LAATSTE KEER…๐Ÿ˜ณ๐Ÿ’”

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Deze video bevat een samenwerking met visit Abu Dhabi. (betaald) Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Anne Frank House
#3 of the 10 most asked questions about Anne Frank | Anne Frank House

'Was Anne bored in the secret hiding place?' In this series, we answer the 10 most frequently asked questions about Anne Frank. Watch the video to see the answer to this question! #annefrank #mostaskedquestions #series #number3 #history #historia #mostaskedquestion #annefrankhouse #wo2 #mostaskedquestions #countdown #hidingspots #bored #secretannex #anne #anna #annafrank



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 113

Willem Post analyseert het debat tussen Harris en Trump. * André van Kats beleefde van dichtbij de missie van sprintster Ronéll Rosier om in de voetsporen te kunnen treden van haar beroemde moeder Nelli Cooman. Hij schreef er een boek over. * Ghislaine Plag maakt een speciaal radioprogramma rondom Prinsjesdag. Doel van het programma: een troonrede van het volk samenstellen. Ook Lorenzo Beeloo en Ricardo van der Veen schuiven aan. * The Dutch Tenors treden op.



SLAM!
SLAM!: "Ik moet me GEDRAGEN..." ๐Ÿ˜ฏ

Patrick gaat deze week voor de MensenMening de kermis op om te kijken hoeveel mensen uitgeven op de Tilburgse Kermis. Onze juryleden mogen gaan raden wat de mensen op straat gaan antwoorden. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio">Klik hier</a> SLAM! – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic">Klik hier</a> SLAM! – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries">Klik hier</a> Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/">Klik hier</a> Meer van de jury? Instagram Richard: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ries.vanalphen/ Instagram">Klik hier</a> Senna: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/sennavanplateringen/ Instagram">Klik hier</a> Danique: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/danique.hosmar/">Klik hier</a> Instagram Max: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/max.bolhuis/ Instagram">Klik hier</a> Lieke: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/liekeaugustijnn/ Instagram">Klik hier</a> Patrick: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/patrickwolda/">Klik hier</a> Instagram Indigo: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/indixoord/ Instagram">Klik hier</a> Julia: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/juulmaan/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 3

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 3

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



vThorben
vThorben: MIJN EERSTE RANK 30!

Bedankt voor het kijken naar MIJN EERSTE RANK 30! Delano: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@DelanoBrawlStars Ik">Klik hier</a> ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: Jolyon Palmer: ‘Career-Killer’ Team Mates & A Sudden F1 Exit

Just 19 months after making his debut with Renault, and with four races of the 2017 season still remaining, Jolyon Palmer lost his seat and his Formula 1 career was over. So where did it all go wrong for the 2014 GP2 champion? Speaking to Tom Clarkson, Palmer dissects all the ups and downs of his year and a half on the grid. He talks about facing unique challenges to prove his worth on track, why he describes former teammate Nico Hulkenberg as a ‘career-killer’, when he stopped enjoying racing and the controversial way in which he found out he was being replaced by Carlos Sainz. Jolyon also shares his thoughts on the current crop of F1 drivers and what he enjoys about being a commentator on F1 TV. 01:33 – Challenges facing rookie Jolyon 11:02 – K-Mag’s ‘quirks’ as a teammate 26:05 – Why Jolyon’s career unravelled in 2017 35:44 – A Singapore shock from Sainz 43:05 – Competing with ‘career-killer’ Hulkenberg 51:54 – Why F1 could be even better in 2025 For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



2 Meter Sessies
2 Meter Sessies: Afl. 1

De studievrienden van de Ierse rockband The Clockworks laten tijdens hun Europese tour graag zien dat er momenteel meer uit Ierland komt dan de postpunk van Fontaines D.C. en The Murder Capital. In de studio spelen ze songs van hun debuutplaat Exit Strategy, waar ze vijf jaar aan geschaafd hebben. Ook gaat zanger James McGregor in gesprek met presentator Jan Douwe Kroeske. Songs: Bills And Pills, Mayday Mayday, Hall Of Fame, Enough Is Enough en Lost In The Moment. Opname van 15 april 2024 in Zeewolde



De Matties
De Matties: Afl. 1

Wat weet jij over giftige dieren? Tijd om jouw kennis te testen!









Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 30

Expert Fred Kats bezoekt in Amsterdam zijn collega Jos Meis om in zijn winkel enkele fraaie, vroege pendules te bespreken. Beide heren zijn vooral gecharmeerd van de Franse exemplaren. Fred bezoekt ook het museum Zaanse Tijd, waar meerdere pendules uit de 19e eeuw staan.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer me

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en de Nederlandse identiteit. Met actuele reportages, verslaggevers in het land en drie gasten.



PSV
PSV: Noano ๐Ÿค™

Van dit programma is geen informatie beschikbaar





Kindertijd
Kindertijd: Afl. 26

Siliya is gek op bakken. Ze kan al helemaal zelf cupcakes bakken. Die gaat ze lekker eten met haar vrienden Faysal en Daliya. Ze picknicken in de zon.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 28

Sam en Julia maken per ongeluk de lievelingspop van Ella kapot. Hoe gaan ze die repareren, zonder dat Ella het merkt? Sam besluit de pop te maken, terwijl Julia Ella afleidt.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 254

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 182

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.







Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 28

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.